Kiertävä varhaiskasvatuksen lastenhoitaja ruotsinkielisiin päiväkoteihin Helsinkiin, rekrytointipalkkio

Hei! Haluaisitko palkita itsesi rekrytointipalkkiolla ja tehdä merkityksellistä työtä? Me Seurella haemme joukkoomme kiertäviä varhaiskasvatuksen lastenhoitajia. Lue lisää ja hae mukaan!

Hakuaika 28.06.2024 – 11.07.2024 Määräaikainen Varhaiskasvatus Helsinki

Haemme kiertäviä varhaiskasvatuksen lastenhoitajia Helsingin ruotsinkielisiin päiväkoteihin kuukausipalkkaisiin työsuhteisiin. Tässä tehtävässä sinulta ei edellytetä äidinkielen tasoista ruotsin kieltä, vaan tärkeintä on asenne, halu oppia sekä kiinnostus työskennellä ruotsinkielisissä kohteissa. 

Maksamme motivoivan rekrytointipalkkion, mikäli aloitat työskentelyn 21.10.2024 mennessä ja sitoudut jatkamaan työssä 30.5.2025 asti!

Kiertävänä varhaiskasvatuksen lastenhoitajana toimit arjen pelastajana aina siellä, missä tarve on suurin. Työtehtävän luonteeseen kuuluu kiertäminen vaihtuvissa lapsiryhmissä ja päiväkodeissa sovitulla varhaiskasvatusalueella. Saat työkohteen tietoosi työpäivää edeltävänä päivänä tai samana aamuna. Tiukan paikan tullen vuoroja voi olla myös muissa lähialueen ruotsinkielisissä päiväkodeissa tai muilla alueilla Helsingissä. Tehtävässä työskentelet joka arkipäivä ja työaikasi on 38,25 tuntia viikossa. Työsuhteen kestosta sekä viikkotyöajasta voidaan tarvittaessa keskustella huomioon ottaen tilanteesi.

Rekrytointipalkkio maksetaan, mikäli työsuhde alkaa viimeistään 21.10.2024 ja kestää 30.5.2025 asti. Alkupalkkio on 200€ ja loppupalkkio 800€. Loppupalkkio suhteutetaan työaikaan, esim. 80% työaika oikeuttaa 80% loppupalkkiosta. Palkkio maksetaan kahdessa osassa. Palkkion koko perustuu todellisuudessa toteutuneisiin työvuoroihin. Poissaolot voivat vaikuttaa palkkion kokoon. Mikäli työjakso keskeytyy tai lyhenee suunnitellusta, arvioidaan palkkion määrä tapauskohtaisesti.

Haluatko tutustua vielä tarkemmin kiertävän lastenhoitajan työsuhteeseen? Tästä linkistä voit lukea tehtävästä ja tästä linkistä kiertävänä lastenhoitajana työskennelleen Mikon työstä.

Mikäli olet jo Seuren työntekijä ja sinulla on varhaiskasvatuksen lastenhoitajan nimike, hae työpaikkaa sisäisellä haulla OmaSeure mobiilisovelluksen kautta.

Mitä toivomme sinulta:

  • Sinulta löytyy alan koulutus (esim. lähihoitaja tai lastenohjaaja) tai jos sinulla ei ole alan kelpoisuutta tai opintoja, niin katsomme eduksi myös muun aikaisemman varhaiskasvatustyötä tukevan kokemuksen
  • Olet halukas työskentelemään ruotsinkielisessä työympäristössä ja ymmärrät ruotsia jonkin verran (esimerkiksi Suomessa suoritettu kouluruotsi-pohja)
  • Sinulla on kykyä ja varmuutta toimia lapsiryhmissä turvallisena ja kasvatusvastuullisena aikuisena
  • Pidät monipuolisesta ja vaihtelevasta työstä
  • Sopeudut helposti muuttuviin tilanteisiin
  • Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja tiimityötaidot
  • Edellytämme nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitetun rikosrekisteriotteen
  • Edellytämme hengityselinten tuberkuloosia koskevaa selvitystä (tartuntatautilaki § 55) kaikilta, jotka työskentelevät alle kouluikäisten lasten kanssa.

 

Tietoja työsuhteesta:

    • Työsuhde alkaa 8.8.2024 tai viimeistään 21.10.2024 ja päättyy 30.5.2025 (Rekrytointipalkkio edellyttää, että olet aloittanut työsuhteessa 21.10.2024 mennessä ja sitoudut koko työsuhteen ajaksi.)
    • Viikkotyöaika on 38 tuntia ja 15 minuuttia ja työvuorot ovat joka arkipäivä maanantaista perjantaihin. Viikkotyöaika on myös sovittavissa tilanteesi mukaan. Saat työkohteen tietoosi edeltävänä päivänä tai samana aamuna. Huom. Loppupalkkion suuruus on suhteessa työaikaan, esimerkiksi: 80 % työaika > palkkion suuruus 80 %
    • Palkka sijoittuu välille: 2349,70€-2564,06€/kk. Kiertäminen eri päiväkodeissa on huomioitu kuukausipalkassa. Peruspalkan lisäksi maksamme mahdolliset kokemuslisät sekä rekrytointipalkkion
    • Työsopimuksen mukaisesti työ ja palkanmaksu keskeytyvät syyslomaviikolla 14.10.-18.10.2024, joululomaviikolla 23.12.2024-6.1.2025 ja talvilomaviikolla 17.2.-21.2.2025. Loma-ajoille voi olla mahdollista sopia korvaavaa työtä oman työskentelyalueen sisällä. Työsuhteen voimassaolon ajalta kertyneitä vuosilomia on mahdollista käyttää vuosilomalain mukaisesti 2.1.2025 alkaen
    • Seure toimii työsuhteen työnantajana ja vastaa palkanmaksusta sekä muista työnantajan velvollisuuksista
    • Seuressa työsuhdeasioita hoidetaan älypuhelimella OmaSeure-sovelluksen kautta. OmaSeure-sovelluksen voi ladata maksutta älypuhelimille
    • Saat työterveyshuollon sekä hyvät työsuhde-edut käyttöösi. Työsuhde-edut sisältävät hyvinvointi- kulttuuri- liikunta- ja työmatkaedun (ePassi Flex)

Katso täältä myös muut avoimet varhaiskasvatuksen kuukausipalkkaiset työpaikat.

*****

    Jos sinulla herää kysyttävää hakuvaiheessa, soita meille numeroon 09 329 73300 ma-to klo 10-12 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen rekrytointi@seure.fi. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi.

    Täytä työhakemus ja jää rauhassa odottelemaan, olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian joko puhelimitse tai sähköpostitse! Jos olet kiinnostunut useammasta tehtävästä, voit kertoa sen hakemuksellasi, yksi hakemus riittää.

    Tehtävät täytetään heti, kun sopivat henkilöt ovat löytyneet.

    Hakemustasi odottaen

    seurelaiset