Oletko luonne, joka haluaa tarttua heti toimeen? Haluatko turvata työpaikkojen toimintaa sijaisena, mutta kaipaat kuukausipalkkaisen varmuuta? Seure tarjoaa työnteon muotona määräaikaisia varahenkilöstön työsuhteita.

Seuren varahenkilöstössä työskennellään kuukausipalkkaisessa työsuhteessa siten, että työ tehdään vaihtelevasti eri kohteissa esimerkiksi sairauslomasijaistarpeen mukaan. Varahenkilöstötyö sopii heille, jotka viihtyvät vaihtuvissa työympäristöissä ja haluavat keskittää työpanoksensa tärkeimpään, eli asiakkaiden kanssa tehtävään työhön.

Varmat työvuorot vaihtuvassa ympäristössä

Varahenkilöstössä työskentely sopii myös silloin, kun halutaan kuukausipalkkaisen työsuhteen ennakoitavuutta. Seuren varahenkilöstölle työvuorot tehdään 3 viikon jaksoissa ja viikkotuntimäärän voimme räätälöidä toiveiden mukaan. Työkohde sen sijaan voi vaihtua jopa päivittäin.

Varahenkilötyö vaatii kykyä sopeutua uusiin ja muuttuviin tilanteisiin ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Vaihtelevasta työstä huolimatta varahenkilöstö on arvostettu osa työyhteisöä, ja Seure tukee varahenkilöitä esimiestyöllä ja työsuhde-eduilla.

Kiertävän varahenkilöstön työsuhteita on tarjolla muun muassa sosiaali- ja terveydenhuollossa, ruokapalvelussa sekä varhaiskasvatuksessa. Työpaikat löydät työpaikkailmoituksistamme nimikkeellä varahenkilöstö, kiertävä varahenkilöstö tai kiertävä.