Tule Kampin kauppakeskukseen kuulemaan sosiaali- ja terveystoimen työmahdollisuuksista pääkaupunkiseudulla!

Haluatko viettää kesän hoitotyön parissa, keikkailla oman aikataulusi mukaan tai kenties työllistyä pidempään määräaikaiseen tai vakituiseen työsuhteeseen? Seure ja Helsingin sosiaali- ja terveystoimi rekrytoivat nyt tekijöitä erityisesti kotihoidon tehtäviin. Työlläsi on väliä!

Oletko hoitotyöalan ammattilainen tai opiskelija?

  • Lähihoitajalle
  • Sairaanhoitajalle
  • Alan opiskelijalle

Kesätyötä, keikkaa, määräaikaisia ja vakituisia työsuhteita

  • Tule keskustelemaan työmahdollisuuksista
  • Aktiviteettaja ja esittelyä
  • Ota mukaan työ- ja koulutustodistuksesi – mahdollisuus haastatteluun heti paikan päällä!

Tervetuloa rekrytointitapahtumaan Kamppiin torstaina 7.3.2019

Tapahtuma alkaa Kampin kauppakeskuksen ensimmäisessä kerroksessa klo 11 ja kestää iltapäivään klo 18 asti. Tänä aikana sinulla on mahdollisuus käydä tutustumassa kotihoitoon – työskentely-ympäristöön ja laitteistoon – ja kuulemassa työmahdollisuuksista toimialan rekrytoinnin ammattilaisilta. Äläkä unohda ottaa mukaan työ- ja koulutustodistuksiasi, sillä järjestämme työhaastatteluja heti paikan päällä!

Seure Henkilöstöpalvelut tarjoaa lyhytaikaisia, usein 1–2 päivän mittaisia keikkasijaisuuksia. Voit työskennellä joustavasti ja varata vuoroja oman aikataulusi sallimissa rajoissa.

Helsingin kaupungin sosiaali- ja terveystoimi palkkaa työntekijöitä sekä pitkiin määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin että kesätöihin.

Tervetuloa!

Kotihoidossa työlläsi on väliä

Työskentely kotihoidossa on liikkuvaa ja monipuolista. Olet omalta tärkeältä osaltasi turvaamassa kotihoidon asiakkaan hyvinvointia ja arjessa selviytymistä. Työ on vastuullista, mutta takanasi on aina myös oman tiimin tuki.