Seuren toimistolle töihin

Seuren toimistolla työskentelevät lähes 200 osaajaa varmistavat sujuvan toimintamme joka päivä. Henkilöstöpalveluala työllistää muun muassa henkilöstökonsultteja, Hr-koordinaattoreita, myyntipäälliköitä ja asiakasvastaavia, assistentteja ja eri alojen asiantuntijoita.

Henkilöstövuokrauksen kasvava käyttö on osa työkulttuurin murrosta. Erilaiset työnteon tavat ja työntekijöiden halu itse valita työaikansa ja työkohteensa ovat nykypäivää. Suomessa työntekijöiden tarve kasvaa ja samalla kasvaa tarve joustaville henkilöstöratkaisuille.

Sinulle uusi ura henkilöstökonsulttina?

Haemme aika ajoin joukkoomme uusia työntekijöitä. Henkilöstökonsultin nimikkeellä meillä työskentelee laajasti osaajia rekrytoinnissa, vuokratyöntekijöiden ja asiakkaiden asiakaspalvelussa ja työntekijäpalveluissa, jossa hoidetaan muun muassa työntekijöiden työsuhdeasioita.

Henkilöstökonsultiksi voit hakea esimerkiksi HR-tradenomin, henkilöstöhallinnon tradenomin tai liiketalouden tradenomin koulutuksella. Arvostamme kuitenkin erityisesti toimialakokemusta. Meillä uran sosiaali- ja terveydenhuollon alan henkilöstökonsulttina voi aloittaa esimerkiksi sairaanhoitaja, röntgenhoitaja, terveydenhoitaja, kätilö tai sosionomi. Arvostamme myös hoitotieteen opintoja.

Henkilöstökonsultin uralle valmistaa myös aikaisempi ura esimerkiksi lastentarhanopettajana tai restonomina.

HR-alalle tärkeintä on oikea asenne asiakaslähtöisenä ongelmanratkaisijana, vastuullisuus ja sitoutuneisuus. Sinulla ei siis välttämättä tarvitse olla valmiiksi HR- tai rekrytointitaustaa. Opetamme sinulle henkilöstöpalvelualan kiemurat Seuressa.

Seuressa työskentelee laajasti myös muita asiantuntijoita esimerkiksi esimiehinä, palkanlaskijoina, analyytikkoina ja viestintäammattilaisina.

Työharjoittelulla näköalaa henkilöstöpalvelualaan

Tarjoamme myös harjoittelupaikkoja opiskelijoille. Otamme korkeakouluharjoittelijoita, merkonomiharjoittelijoita ja ammattikorkeakoulujen harjoittelijoita tutustumaan HR-alaan ja muihin aloihin kuten palkanlaskentaan ja viestintään.

Seuraa työpaikkailmoituksiamme

Seuraa tarjontaamme sivuillamme ja hae sinua kiinnostaviin tehtäviin. Ilmoitamme hallintohenkilöstön työpaikoista myös LinkedInissä, seuraamalla meitä saat työpaikkamme uutisvirtaasi. Kun rekisteröidyt hakijaksi, voit myös asettaa toimintaan Paikkavahdin. Vahti lähettää sinulle viestin uusista avautuvista työmahdollisuuksista.

Muista myös: Näin kirjoitat hyvän työhakemuksen