Ylläpidä ammattitaitoasi hoitovapaalla

Ylläpidä ammattitaitoasi hoitovapaalla

Keikkaileminen hoitovapaalla on helppo tapa ylläpitää omaa osaamista ja ammattitaitoa. Seuren kautta voi keikkailla omassa tutussa työpaikassa tai halutessaan työskennellä itselleen uusissa kohteissa. Keikkailu onkin oiva tapa tutustua erilaisiin työkohteisiin ja ihmisiin sekä nähdä uusia tapoja tehdä työtä. Työmahdollisuuksia on tarjolla runsaasti, sillä työkohteita on kaikkialla ympäri pääkaupunkiseutua.

Töihin silloin kun se itselle sopii

Työtapana keikkailu on joustavaa, sillä työpäivät voi itse valita vaikkapa sen mukaan, kuinka lastenhoidon saa kotona järjestettyä. Keikkailusta on pyritty tekemään mahdollisimman helppoa ja sujuvaa. Keikkalaisen ei tarvitse itse täyttää tuntilistoja, vaan ne toimivat pitkälti automaattisesti. Keikkanetti-palvelun kautta voi toivoa keikkoja ja ilmoittaa milloin haluaa keikkailla. Myös Seuren puhelinpalvelu auttaa tilanteessa kuin tilanteessa.

Keikkailu on helppo tapa ansaita lisäansioita

Keikkailu on oiva tapa tienata lisäansioita. Hoitovapaalla tehdystä työstä saadut tulot eivät vaikuta kotihoidontuen hoitorahaan. Hoitolisän määrään sen sijaan vaikuttavat perheen tulot sekä perheen koko.