Työskentele eläkkeellä oman aikataulusi mukaan

Työskentele eläkkeellä oman aikataulusi mukaan

Keikkailulle ei ole yläikärajaa – päinvastoin. Kokenut työntekijä tuo työpaikalle arvokasta osaamista ja kokemusta. Seuren kautta voi jatkaa työntekoa vanhassa tutussa työpaikassa tuttujen työtovereiden kanssa tai keikkailla aivan uusissa kohteissa tavaten uusia ihmisiä. Työmahdollisuuksia on runsaasti, sillä työkohteita on kaikkialla ympäri pääkaupunkiseutua. Eläkkeellä keikkailu on joustava tapa tehdä töitä ja työ on helppo sovittaa muuhun elämään. Työpäivät voi itse valita muiden menojen ja oman jaksamisen mukaan.

Tienaa lisäansioita

Keikkailu on oiva tapa tienata lisäansioita eläkkeen rinnalle. Jo nyt Seuren kautta työskentelee paljon eläkeläisiä kaupunkien eri työkohteissa. Keikkailusta on pyritty tekemään mahdollisimman helppoa ja sujuvaa. Keikkalaisen ei tarvitse itse täyttää tuntilistoja, vaan ne toimivat pitkälti automaattisesti. Keikkanetti-palvelun kautta voi toivoa keikkoja ja ilmoittaa, milloin haluaa keikkailla. Myös Seuren puhelinpalvelu auttaa tilanteessa kuin tilanteessa.

Keikkailu kartuttaa eläkettä

Keikkailu kartuttaa eläkettä aina 68-vuotiaaksi saakka. Eläkkeellä työskentely kartuttaa eläkettä 1,5 % kalenterivuoden aikana tienatuista ansioista. Vanhuuseläkkeellä tai varhennetulla vanhuuseläkkeellä olevat saavat eläkkeen aikana tehdyistä töistä karttuneen uuden eläkkeen 68 vuotta täytettyään. Työkyvyttömyyseläkkeellä tai työttömyyseläkkeellä ollessa saa eläkkeen aikana tehdyistä töistä karttuneen eläkkeen sitten, kun työkyvyttömyys- tai työttömyyseläke muuttuu vanhuuseläkkeeksi. Uutta eläkettä on aina haettava erikseen.