HUS – uusia keikkatyömahdollisuuksia!

Seure on pääkaupunkiseudun kaupunkien ja HUS:n omistama henkilöstöpalveluyhtiö. Seure-osakkuutensa myötä HUS keskittää kaiken hoitohenkilöstön vuokratyövoiman hankinnan Seureen.

Päivittäin tarjolla on satoja lyhyitä keikkoja eri erikoisaloilla. Lisäksi tarjolla on ajoittain myös pidempiä työsuhteita. Lyhyet keikat sopivat moniin eri elämäntilanteisiin – lisäansioiden hankkimiseen, työkokemuksen kartuttamiseen tai erilaisiin työpaikkoihin tutustumiseen.

Terveydenhuoltoalan keikkoja on tarjolla HUS:n Helsingin, Espoon ja Vantaan sairaaloissa sekä Porvoon sairaalassa. Edellytämme hakijoilta hoitoalan ammattitutkintoa sekä kohteeseen sopivaa työ- tai harjoittelukokemusta. Sairaanhoitajaopiskelijoilla tulee olla keikkakohteeseen sopiva erikoissairaanhoidon harjoittelu suoritettuna.

Palkanmaksu alle 16 päivän keikoissa tapahtuu kahden viikon välein. Maksamme tehtävistä tuntipalkan työntekijän pätevyyden mukaan ja lisäksi mahdolliset vuorotyö- ja kokemuslisät sekä lomakorvauksen.

MIkäli keikkailet jo HUS:n työkohteissa

Voit Seuren kautta jatkaa keikkailua sinulle tutuissa kohteissa. Pyydä vain kohteen esimiestä olemaan Seureen yhteydessä. Halutessasi voit laajentaa keikkailua myös aivan uusiin kohteisiin oman osaamisesi mukaan. Seuren työntekijänä saat tunnukset sähköiseen palveluumme, Keikkanettiin, jossa keikkojen saaminen ja yhteydenpito Seureen on vaivatonta.

Jos löysit sinulle sopivan HUS työpaikkailmoituksen Seuren etusivulta

Rekisteröidy Seuren työnhakijaksi ja täytä huolella sähköinen CV ja työhakemus, jonka jälkeen olemme sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostilla. Samalla sovimme jatkosta ja varaamme mahdollisesti ajan työhaastatteluun.