Seuresta kokonaisvaltaiset henkilöstöratkaisut

Seuren palvelut

Me Seuressa uskomme, että ainaisen ruuvin kiristämisen sijaan, kokonaisvaltaisilla henkilöstöratkaisuilla voidaan tuottaa parempaa palvelua niin päiväkodin lapsille, koulujen oppilaille kuin kotihoidon vanhuksillekin. Kun henkilöstönkäyttöä tarkastellaan todellisen palveluntarpeen näkökulmasta, voidaan varmistaa, että töissä ovat oikeat ihmiset, oikeassa paikassa, oikeaan aikaan.

Tästä seuraa paitsi parempaa palvelua myös säästöä kustannuksissa ja esimiesten työajassa sekä osaamista vastaavia tehtäviä työntekijöille.

Seure mittaa ja tutkii asiakkaidensa todellisen henkilöstötarpeen ja suunnittelee sen pohjalta henkilöstön käytön. Seure optimoi asiakkaiden henkilöstönkäyttöä niin, että vakituisen henkilöstön, varahenkilöstön ja vuokrahenkilöstön määrät ovat balanssissa. Työntekijöiden riittävyys varmistetaan henkilöstövuokraus- ja rekrytointipalveluilla. Seure tarjoaa palveluita myös työntekijöiden osaamiseen ja hyvinvointiin sekä erilaisiin muutostilanteisiin.

Seure on vuonna 1990 perustettu, voittoa tavoittelematon henkilöstöpalveluyhtiö, jonka omistajia ovat mm. Helsinki, Espoo, Vantaa sekä HUS. Vuosittain Seuren kautta työskentelee yli 10 000 eri alojen osaajaa. Tyypillisimpiä työkohteita ovat sairaalat, päiväkodit ja koulut. Vuonna 2016 välitimme työntekijän asiakkaillemme yli 510 000 työvuoroon.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

 

Seure tarjoaa ratkaisut, tarvitsettepa sitten kiireapua, pidempiaikaista lisäresurssia tai vaikka kausityöntekijää. Kauttamme löytyy työntekijä niin eläköityvän henkilön tilalle kuin sairauslomatuuraajaksikin. Hoidamme tarvittaessa myös koko rekrytointiprosessin tai työsuhteeseen liittyvät työnantajan vastuut ja velvollisuudet silloinkin, kun teillä on tiedossanne jo sopiva työntekijä tehtävään.

Ota yhteyttä lomakkeella tästä linkistä ja kerro meille nykyisistä tai tulevista tapeistanne, niin räätälöimme juuri teille parhaan ratkaisun!

Voit olla meihin yhteydessä myös puhelimitse ja kysyä lisää palveluistamme. Lisätietoa Seuresta yrityksenä löydät täältä.