Uutiset

Haluaisitko harjoittelijaksi Seureen?

29.11.2016

Etsitkö harjoittelupaikkaa keväälle 2017? Haluaisitko suorittaa harjoittelusi Seuressa? Etsimme kevääksi seuraavanlaisia harjoittelijoita:

 • Asiakkuustyön tulevaisuuden lupaus!
 • Toimisto- ja asiakaspalvelutyön huomisen tähti!
 • Palkanlaskennan tuleva ammattilainen!

Asiakkuustyöhön etsimme harjoittelijaksi markkinointiin suuntautunutta korkeakouluopiskelijaa (esimerkiksi tradenomi- tai ekonomiopiskelija). Sinulla on kehittävä työote ja hyvät viestintätaidot. Olethan myös avoimella ja aktiivisella asenteella varustettu tiimipelaaja? Harjoittelussa pääset tutustumaan laaja-alaisesti Seuren asiakkuustyöhön. Harjoittelupäiväsi sisältävät muun muassa asiakastietojen päivittämistä, -materiaalien työstämistä sekä -viestintää.

Harjoittelu alkaa tammikuussa 2017 tai sopimuksen mukaan. Harjoittelun kesto on kolme kuukautta ja työaika 36,25 t/viikko. Palkka on 1187 €/kk.

Toimisto- ja asiakaspalvelu- sekä palkanlaskentatyöhön etsimme harjoittelijoiksi kahta toimisto- ja asiakaspalvelutyöhön ja yhtä palkanlaskentaan suuntautuvaa merkonomiopiskelijaa. Olet oma-aloitteinen ja järjestelmällinen osaaja. Työotteesi on kehittävä. Lisäksi pidät rutiininomaisistakin työtehtävistä. Toimisto- ja asiakaspalvelutyössä tehtäviisi kuuluvat muun muassa erilaiset tallennustyöt, avustavat asiakaspalvelutehtävät sekä postin käsittely. Palkanlaskennassa harjoitteluajan työtehtävät sisältävät esimerkiksi työtuntien ja poissaolojen tallentamista sekä arkistointia, sekä mahdollisia palkanmaksuun liittyviä tehtäviä.

Harjoittelu alkaa tammi–helmikuussa 2017 tai sopimuksen mukaan. Harjoittelun kesto on 3–4 kuukautta ja työaika 30 t/viikko. Palkattoman harjoittelun aikana tarjoamme sinulle päivittäin lounaan.

Edellytämme harjoittelijalta tehtävässä kuin tehtävässä erinomaista suomen kielen taitoa. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Hae harjoittelijaksi asiakkuustyöhön tästä linkistä, toimisto- ja asiakaspalvelutyöhön tästä ja palkanlaskentaan tästä. Toimi pian, sillä paikat täytetään heti sopivien hakijoiden löydyttyä. Jos sinulla on kysyttävää, ole meihin yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen henkilosto@seure.fi.

 • 17.1.2017

  Harjoittelijaksi Seureen?

  Haetko harjoittelupaikkaa keväälle 2017? Haluaisitko suorittaa harjoittelusi Seuressa? Etsimme kevääksi kahta asiakaspalvelutyöhön suuntautuvaa merkonomiopiskelijaa harjoittelijoiksi Seuren toimi...
 • 10.1.2017

  Haemme joukkoomme assistenttia

  Haemme nyt uutta osaajaa Seuren toimistolle Helsingin Sörnäisiin noin sadan henkilöstöhallinnon ammattilaisen joukkoon. Työ on kokopäivätyö ja päivittäinen työaika on 8–16. Työ on määräaikainen ja pää...
 • 27.12.2016

  Haemme kevääksi uusia keikkalaisia!

  Seure etsii keväälle uusia työntekijöitä keikkailemaan pääkaupunkiseudulle sekä Uudellemaalle. Seure on pääkaupunkiseudun kaupunkien ja HUS:n yhteinen, voittoa tavoittelematon henkilöstöpalvelu...
 • 2.12.2016

  Rekrytoimme tiskaajia koko pk-seudulle

  Seure on pääkaupunkiseudun kaupunkien ja HUS:n yhteinen henkilöstöpalveluyhtiö. Päivittäin kaupunkilaisten arkea auttamassa työskentelee noin 1600 seurelaista. Seure – kun työllä on väliä! Tutustu Se...

Vanhemmat uutiset »

Työskentele opiskelun ohessa

Työskentely hoitovapaalla

Työskentele eläkkeellä