Uutiset

Haluaisitko harjoittelijaksi Seureen?

29.11.2016

Etsitkö harjoittelupaikkaa keväälle 2017? Haluaisitko suorittaa harjoittelusi Seuressa? Etsimme kevääksi seuraavanlaisia harjoittelijoita:

  • Asiakkuustyön tulevaisuuden lupaus!
  • Toimisto- ja asiakaspalvelutyön huomisen tähti!
  • Palkanlaskennan tuleva ammattilainen!

Asiakkuustyöhön etsimme harjoittelijaksi markkinointiin suuntautunutta korkeakouluopiskelijaa (esimerkiksi tradenomi- tai ekonomiopiskelija). Sinulla on kehittävä työote ja hyvät viestintätaidot. Olethan myös avoimella ja aktiivisella asenteella varustettu tiimipelaaja? Harjoittelussa pääset tutustumaan laaja-alaisesti Seuren asiakkuustyöhön. Harjoittelupäiväsi sisältävät muun muassa asiakastietojen päivittämistä, -materiaalien työstämistä sekä -viestintää.

Harjoittelu alkaa tammikuussa 2017 tai sopimuksen mukaan. Harjoittelun kesto on kolme kuukautta ja työaika 36,25 t/viikko. Palkka on 1187 €/kk.

Toimisto- ja asiakaspalvelu- sekä palkanlaskentatyöhön etsimme harjoittelijoiksi kahta toimisto- ja asiakaspalvelutyöhön ja yhtä palkanlaskentaan suuntautuvaa merkonomiopiskelijaa. Olet oma-aloitteinen ja järjestelmällinen osaaja. Työotteesi on kehittävä. Lisäksi pidät rutiininomaisistakin työtehtävistä. Toimisto- ja asiakaspalvelutyössä tehtäviisi kuuluvat muun muassa erilaiset tallennustyöt, avustavat asiakaspalvelutehtävät sekä postin käsittely. Palkanlaskennassa harjoitteluajan työtehtävät sisältävät esimerkiksi työtuntien ja poissaolojen tallentamista sekä arkistointia, sekä mahdollisia palkanmaksuun liittyviä tehtäviä.

Harjoittelu alkaa tammi–helmikuussa 2017 tai sopimuksen mukaan. Harjoittelun kesto on 3–4 kuukautta ja työaika 30 t/viikko. Palkattoman harjoittelun aikana tarjoamme sinulle päivittäin lounaan.

Edellytämme harjoittelijalta tehtävässä kuin tehtävässä erinomaista suomen kielen taitoa. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Hae harjoittelijaksi asiakkuustyöhön tästä linkistä, toimisto- ja asiakaspalvelutyöhön tästä ja palkanlaskentaan tästä. Toimi pian, sillä paikat täytetään heti sopivien hakijoiden löydyttyä. Jos sinulla on kysyttävää, ole meihin yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen henkilosto@seure.fi.

Vanhemmat uutiset »

Työskentele opiskelun ohessa

Työskentely hoitovapaalla

Työskentele eläkkeellä